Якісне насіння - високий урожай

Добриво серії "Kristal" для активного росту домашніх і садових рослин, 13-5-26, 150 гр

Призначення:
Багатокомпонентне, повністю розчинне у воді добриво з великим вмістом легкозасвоюваних мікроелементів, призначене для кореневого та позакореневого підживлення домашніх і садових рослин. Регулярне застосування добрива гарантує правильнийі швидкий ріст, здоровий вигляд.Також добре впливає на забарвлення рослин.
2
Застосування та дозування:

Основне підживлення (кореневе): молоді рослини підживлюють розчином 1г/л, старші рослини —розчином 2–3 г/л. Одержаним розчином поливають рослини 1 раз на тиждень з квітня по вересень. А восени та взимку 1 раз на місяць. Не допускати пересихання ґрунту.
Позакореневе підживлення: Рекомендують використовувати особливо тоді, коли рослини повільно ростуть чи виявляють інші не характерні для них ознаки здорового росту. Рослини обприскують розчином 0,5 г/л 1 раз на тиждень. В осінньо-зимовий період — 2 рази на місяць. Рекомендують обприскувати рослини в похмуру погоду або ввечері.
Сторінка 3
3
Добриво: NPK 13-5-26+мікро
Склад:
Азот, загальний (N) — 13%
- нітратний (NO3) — 7%
- амонійний (NH4) — 6%
Фосфор (P2O5) — 5%
Калiй (K2O) — 26%
Магнiй (Mg) — 1,9% (MgO — 3%)
Сірка (S) — 9% (SO3 — 22,5%)
Бор (B) — 0,025%
Мідь (Cu) — 0,01%
Залізо (Fe) — 0,07%
Марганець (Mn) — 0,04%
Молібден (Mo) — 0,004%
Цинк (Zn) — 0,025%
Не містить хлору
4
Запобіжні заходи
Користуйтеся індивідуальними засобами захисту. Запобігайте проковтуванню добрива. У разі потрапляння його в організм негайно зверніться до лікаря. У разі ж потрапляння добрива в очі промийте їх великою кількістю чистої води. Добриво зберігайте в закритих оригінальних пачках у сухих приміщеннях, захищаючи від вологи, сонячних променів чи інших зовнішніх факторів. Тримайте якнайдалі від продуктів харчування, кормів для тварин. Зберігайте в недоступному для дітей місці.
Р’РёСЂРѕР±РЅРёРє YARA

Написати листа