Якісне насіння - високий урожай

Добриво "YARA" для газонів "Швидкий ріст та регенерація" 5кг (відро)

Добриво YARA "Для газонів Швидкий ріст та регенерація" — високоефективне мінеральне добриво містить всі необхідні мікро і макроелементи в максимально доступній для них формі для повноцінного росту і розвитку рослин. Добриво призначене для підживлення газонів спортивного, репрезентативного та інтенсивно функціонального характеру. Використання добрива стимулює розвиток кореневої системи гарантуючи швидкий, пишний ріст, інтенсивне забарвлення газону та підвищує стійкість до витоптування, літніх посух і зимових заморозків. Рекомендується застосовувати протягом усього вегетаційного періоду.
Застосування та дозування.
Використовувати з весни (після початку вегетації) до кінця літа з інтервалом близько 30 днів.
Дозування: 20 г / кв. (2 кг - 100 кв.м). Добриво розсипати рівномірно по поверхні газону, найкраще після скошування. Регулярний полив підвищує ефективність добрива. Не рекомендується застосовувати при сонячній погоді, а також під час сильного вітру.
Добриво NPK 16+27+7
Запобіжні заходи.
Запобігати проковтуванню. У разі попадання добрив у шлунок з харчовими продуктами негайно зверніться до лікаря. У разі попадання добрив в очі, очі слід промити великою кількістю чистої води. При тривалій роботі з добривом потрібно використовувати індивідуальні засоби захисту. Добриво слід зберігати в оригінальному, закритому упакуванні, в сухих приміщеннях, захищаючи від вологи та сонячного світла та інших зовнішніх факторів. Тримайте якомога далі від харчових продуктів та напоїв, кормів для тварин, джерел тепла або вогню, легкозаймистих матеріалів та хімікатів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Написати листа