Якісне насіння - високий урожай

Добриво "YARA"для чорниці, журавлини та інших 5 кг

Добриво YARA "Для чорниці, журавлини та інших кислолюбних" - правильно підібраний склад добрива робить кущі пишними, вони рясно плодять, даючи хороші та смачні ягоди. Гарантує рослинам належні умови для росту, покращує смакові якості плодів, впливає на розмір і форму ягід що істотно збільшує їх врожайність та підвищує зимостійкість рослин.
Застосування та дозування.
Рекомендовано використовувати 3 рази за сезон у кількості приблизно 20 - 30 г на 1 рослину (залежно від віку та росту рослин). Перше підживлення проводять ранньою весною (березень-квітень). Друге і третє застосування слід проводити через наступні 4 тижні. Останнє підживлення рекомендується проводити до кінця червня половиною дози добрива.
Добриво NPK 11 + 11 + 21 +мікро
Запобіжні заходи.
Запобігати проковтуванню. У разі попадання добрив у шлунок з харчовими продуктами негайно зверніться до лікаря. У разі попадання добрив в очі, очі слід промити великою кількістю чистої води. При тривалій роботі з добривом потрібно використовувати індивідуальні засоби захисту. Добриво слід зберігати в оригінальному, закритому упакуванні, в сухих приміщеннях, захищаючи від вологи та сонячного світла та інших зовнішніх факторів. Тримайте якомога далі від харчових продуктів та напоїв, кормів для тварин, джерел тепла або вогню, легкозаймистих матеріалів та хімікатів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Написати листа