Якісне насіння - високий урожай

Добриво "YARA" для туй та ялівців 1кг (коробка)

Добриво YARA "Для туй та ялівців" - спеціалізоване добриво для догляду за всіма видами туй та ялівець. Правильно підібраний склад забезпечує пишне і густе зростання. Добриво також впливає на інтенсивний зелений колір, знижуючи ризик пожовтіння рослин та гарантує здоровий вигляд. Регулярне використання підвищує стійкість рослин до хвороб і вимерзання. Простота в застосуванні — не вимагає спеціальних обробок та змішування з ґрунтом.

Застосування та дозування.
Застосовуйте кожні 2 місяці, два-три рази протягом сезону: з ранньої весни (березня) до кінця липня. Рівномірно розподіліть добриво навколо рослини, після чого рясно полийте водою. Молоді насадження слід удобрювати лише через кілька місяців після посадки — приблизно 30-40 г / кв.м. Дорослі насадження — близько 40-50 г / кв.м. Під час останнього використання зменшуйте дозу добрива вдвічі.
Добриво NPK 8 + 24 + 24+мікро

Запобіжні заходи.
Запобігати проковтуванню. У разі попадання добрив у шлунок з харчовими продуктами негайно зверніться до лікаря. У разі попадання добрив в очі, очі слід промити великою кількістю чистої води. При тривалій роботі з добривом потрібно використовувати індивідуальні засоби захисту. Добриво слід зберігати в оригінальному, закритому упакуванні, в сухих приміщеннях, захищаючи від вологи та сонячного світла та інших зовнішніх факторів. Тримайте якомога далі від харчових продуктів та напоїв, кормів для тварин, джерел тепла або вогню, легкозаймистих матеріалів та хімікатів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Написати листа