Якісне насіння - високий урожай

Добриво "YARA" для вазонів та балконних квітів 1кг (коробка)

Добриво YARA "Для вазонів та балконних квітів" - комплексне гранульоване добриво найвищої якості, призначене для догляду за всіма видами однорічних і багаторічних квітів, садових, балконних та кімнатних рослин та для підготовки субстрату. Сприяє росту рослин, утворенню насиченого забарвлення листя, стимулює утворення великої кількості бутонів, а також подовжує термін цвітіння. Високий вміст калію та мікроелементів забезпечують більш тривале та рясне цвітіння, а також інтенсивне забарвлення квіток. Підвищує стійкість рослин до хвороб.
Підготовка субстрату для нових посадок: змішайте 20-30 г добрива в 10 л субстрату. Після ретельного перемішування та посадки полийте достатньою кількістю води.

Застосування та дозування.
Рівномірно розподіліть добриво навколо рослини, по можливості злегка змішайте з верхнім шаром ґрунту і рясно полийте. Використовуйте щомісяця з ранньої весни (березень-квітень) до кінця літа (вересень). Під час останнього використання — зменште дозу вдвічі. Дозування (залежно від розміру рослин): молоді насадження — близько 20-30 г / кв.м, старіші насадження — приблизно 40-60 г / кв.м (жменька добрив).
Для рослин у горщиках - з розрахунку 2-3 г на 1 літр субстрату.
Рекомендується застосовувати протягом усього вегетаційного періоду. Регулярний полив підвищує ефективність застосування добрива.

Запобіжні заходи.
Запобігати проковтуванню. У разі попадання добрив з харчовими продуктами у шлунок негайно зверніться до лікаря. У разі попадання добрив в очі, очі слід промити великою кількістю чистої води. При тривалій роботі з добривом потрібно використовувати індивідуальні засоби захисту. Добриво слід зберігати в оригінальному, закритому упакуванні, в сухих приміщеннях, захищаючи від вологи та сонячного світла та інших зовнішніх факторів. Тримайте якомога далі від харчових продуктів та напоїв, кормів для тварин, джерел тепла або вогню, легкозаймистих матеріалів та хімікатів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добриво NPK 8 + 24 + 24 + мікроелементи.

Написати листа