Якісне насіння - високий урожай

Добриво "YARA" для троянд 1кг (коробка)

Добриво YARA "Для троянд" - призначене для догляду за всіма видами троянд. Містить усі необхідні макро- і мікроелементи, в доступній для повноцінного живлення рослин формі. Сприяє швидкому росту рослин. Високий вміст калію та наявність магнію підвищує стійкість до замерзання. Регулярне використання цього добрива формує не тільки гарний зовнішній вигляд, а й міцну кореневу систему.

Застосування та дозування.
Добриво рівномірно розподіліть навколо рослини та рясно полийте. Використовуйте двічі протягом сезону: ранньою весною (березень-квітень) та літом (липень-серпень) в рівних дозах. Молоді насадження: 10-15 г на рослину або 40 г / кв.м. Дорослі насадження: 20-40 г на рослину або 80 г / кв.м.
Добриво COMPLEX 12+11+18

Запобіжні заходи.
Запобігати проковтуванню. У разі попадання добрива у шлунок з харчовими продуктами негайно зверніться до лікаря. У разі попадання добрив в очі, очі слід промити великою кількістю чистої води. При тривалій роботі з добривом потрібно використовувати індивідуальні засоби захисту. Добриво слід зберігати в оригінальному, закритому упакуванні, в сухих приміщеннях, захищаючи від вологи та сонячного світла та інших зовнішніх факторів. Тримайте якомога далі від харчових продуктів та напоїв, кормів для тварин, джерел тепла або вогню, легкозаймистих матеріалів та хімікатів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Написати листа