Якісне насіння - високий урожай

Добриво "YARA" для родендронів,азалій, гортензій та верескових 1кг (коробка)

Добриво YARA "Для рододендронів, азалій, гортензій та верескових" - унікальна природна формула забезпечує повний набір мінералів у кожній окремій гранулі. Добриво призначене для догляду за рододендронами, азаліями, вересками та іншими рослинами. Багатий склад добрива впливає на насичене забарвлення листя і квітів, забезпечує пишний ріст і рясне цвітіння. Високий вміст калію підвищує стійкість до вимерзання. Регулярне використання добрив підвищує стійкість рослин до хвороб.

Застосування та дозування.
Простота у використанні — не вимагає обов’язкового змішування з ґрунтом. Підживлення всіх видів вересових — рододендронів та азалій — у період їх активної вегетації для стимулювання рясного утворення бутонів та тривалого, пишного цвітіння. Рекомендовано застосовувати з інтервалом приблизно 60-ти днів два рази в сезон. Перше внесення проводиться ранньою весною (березень-квітень), наступне — приблизно через 60 днів, в рівних дозах, близько 40-60 г для однієї рослини. Слід рівномірно розсипати добриво під зовнішню периферію крони рослини, потім рясно полити водою.


Запобіжні заходи.
Запобігати проковтуванню. У разі попадання добрива у шлунок з харчовими продуктами негайно зверніться до лікаря. У разі попадання добрив в очі, очі слід промити великою кількістю чистої води. При тривалій роботі з добривом потрібно використовувати індивідуальні засоби захисту. Добриво слід зберігати в оригінальному, закритому упакуванні, в сухих приміщеннях, захищаючи від вологи та сонячного світла та інших зовнішніх факторів. Тримайте якомога далі від харчових продуктів та напоїв, кормів для тварин, джерел тепла або вогню, легкозаймистих матеріалів та хімікатів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добриво NPK 11 + 11 + 21 + мікролементи.

Написати листа