Якісне насіння - високий урожай

Добриво "YARA" для чорниці, журавлини та інших кислолюбних 1кг (коробка)

Добриво для чорниці, журавлини та інших кислолюбних NPK 11+11+21+мікро

Скандинавська якість

Високоякісне гранульоване комплексне добриво світового лідера у виробництві мінеральних добрив — норвезької компанії YARA.
Призначене для підживлення чорниці, журавлини та інших кислолюбних рослин.

Правильно дібраний склад добрива сприяє тому, що кущі стають пишними, рясно родить, даючи великі та смачні плоди. Забезпечує рослинам належні умови для росту та розвитку, поліпшує смакові властивості плодів, впливає на розмір та форму ягід, істотно збільшуючи врожайність, і підвищує зимостійкість рослин.
Застосування та дозування
Рекомендовано використовувати тричі за сезон у кількості 20–30 г на рослину (залежно від віку та росту рослин). Перше підживлення проводять ранньою весною (березень — квітень). Друге — через 4 тижні, і ще через 4 тижні — третє. Останнє підживлення рекомендують виконувати наприкінці червня, використовуючи половину дози добрива.

Елементний склад добрива.
Азот загальний (N) 11%
Фосфор (P2O5) 10,5%
Калій (K2O) 21,2%
Магній (MgO) 2,6%
Сірка (SO3) 25%
Бор (B) 0,05%
Мідь (Сu) 0,03%
Залізо (Fe) 0,08%
Марганець (Mn) 0,25%
Молібден (Mo) 0,002%
Цинк (Zn) 0,04%
Не містить хлору
Запобіжні заходи
Запобігайте проковтуванню частинок добрива. У разі потрапляння їх в організм з їжею негайно зверніться до лікаря. У разі ж потрапляння добрива в очі промийте їх великою кількістю чистої води. Під час тривалої роботи з добривом користуйтеся індивідуальними засобами захисту. Добриво зберігайте в закритому оригінальному упакуванні у сухих складських приміщеннях, захищаючи від вологи, сонячних променів чи інших зовнішніх факторів. Тримайте якнайдалі від харчових продуктів та напоїв, кормів для тварин, джерел тепла або вогню, легкозаймистих матеріалів і хімікатів. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Термін придатності - 5 років з дати виготовлення.

Добрива YARA належно оцінені й рекомендовані споживачам у більш ніж 130 країнах. Висококласна сировина та унікальна технологія, що ґрунтується на понад 100-річному досвіді норвезького концерну YARA у виробництві добрив, дала змогу створити унікальні рецептури добрив. Поживні речовини, які містяться у гранулах однорідного добрива, надходять безпосередньо до коренів рослин без втрат, що гарантує високу ефективність використання.

Написати листа