Якісне насіння - високий урожай

Добриво "YARA" для винограду, малини,ожини,смородини 1кг (коробка)

Добриво YARA "Для винограду, малини, ожини, смородини" — призначене для підживлення малини, ожини, винограду та смородини та інших рослин чутливих до хлору. Оптимальне співвідношення поживних речовин добрива забезпечує повноцінне живлення ягідних на всіх етапах росту та розвитку, стимулює утворення зав’язі та плодів, підвищує стійкість до захворювань, усуває стреси при застосуванні засобів захисту рослин, сприяє накопиченню цукрів, пектинів, вітамінів, підвищує врожайність, подовжує термін зберігання, товарний вигляд та транспортабельність ягід. Регулярне використання добрива підвищує стійкість рослин до хвороб.

Застосування та дозування.
Простота у використанні — не вимагає обов’язкового змішування з ґрунтом. Рівномірно розподіліть добриво навколо рослини, після чого рясно полийте водою.
Малина та ожина: застосовують з інтервалом в 30 днів, 3 рази в сезон: з ранньої весни (березень-квітень) по липень в рівних дозах, близько 20 г / кв.м.
Виноград : 3 рази в сезон: перший — ранньою весною на початку вегетації, наступний — під час росту пагонів. Останній — підживлення виконують у повному цвітінні. Рівномірно розподіліть рекомендовану дозу в радіусі приблизно 50 см від стовбура, після чого рясно полийте водою. Для старих насаджень збільшуйте площу внесення добрив приблизно до 1 м.
Смородина: застосовують з інтервалом близько 60-ти днів, 3 рази в сезон: з ранньої весни (березень-квітень) по серпень в рівних дозах приблизно 20 г / кв.м.

Запобіжні заходи.
Запобігати проковтуванню. У разі попадання добрив у шлунок з харчовими продуктами негайно зверніться до лікаря. У разі попадання добрив в очі, очі слід промити великою кількістю чистої води. При тривалій роботі з добривом потрібно використовувати індивідуальні засоби захисту. Добриво слід зберігати в оригінальному, закритому упакуванні, в сухих приміщеннях, захищаючи від вологи та сонячного світла та інших зовнішніх факторів. Тримайте якомога далі від харчових продуктів та напоїв, кормів для тварин, джерел тепла або вогню, легкозаймистих матеріалів та хімікатів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добриво NPK 11 + 11 + 21 +мікроелементи.

Написати листа