Якісне насіння - високий урожай

Добриво "YARA" для плодових дерев і кущів 1кг (коробка)

Добриво YARA "Для плодових дерев і кущів" - підібраний склад добрива підвищує кількість і якість врожаю, покращує поживні та смакові властивості плодів гарантує, що рослини, забезпечені всіма необхідними поживними речовинами та мікроелементами. Спеціальна формула запобігає надмірному накопиченню нітратів у рослинах. Регулярне використання добрива підвищує стійкість рослин до хвороб. Добриво призначене для підживлення як нових насаджень, так і тих, що висаджені раніше.

Застосування та дозування.
Рекомендовано використовувати двічі протягом вегетаційного періоду. Перше підживлення проводять ранньою весною (березень-квітень), наступне приблизно через 60 днів, в рівних дозах 40-60 г на одну рослину (0,4 - 0,6 кг / 10м2). Добриво рівномірно розподілити навколо рослини, після чого рясно полити водою.

Запобіжні заходи.
Запобігати проковтуванню. У разі попадання добрив у шлунок з харчовими продуктами негайно зверніться до лікаря. У разі попадання добрив в очі, очі слід промити великою кількістю чистої води. При тривалій роботі з добривом потрібно використовувати індивідуальні засоби захисту. Добриво слід зберігати в оригінальному, закритому упакуванні, в сухих приміщеннях, захищаючи від вологи та сонячного світла та інших зовнішніх факторів. Тримайте якомога далі від харчових продуктів та напоїв, кормів для тварин, джерел тепла або вогню, легкозаймистих матеріалів та хімікатів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добриво NPK 12+24+12 + мікроелементи.

Написати листа