Якісне насіння - високий урожай

Мурін форте мініпеллети 100г

Мурін форте — сучасна та ефективна приманка, її добре поїдають гризуни всіх розмірів і видів, що призводить до їх повного знищення. Висока ефективність засобу обумовлена порушенням згортання крові у гризунів, яке відбувається навіть при одноразовому вживанні приманки. Мурін форте містить денатоніум бензоат, який дуже гіркий, що відлякує нецільових тварин. Характеризується відкладеним токсичною дією (4-5 днів після поїдання, остаточний ефект досягається на дев'ятий-чотирнадцятий день), тому до нього не розвивається боязкість і обережність у гризунів.

Родентицид Мурін форте — родентицидний засіб призначений для знищення будинкових і польових мишей, сірих щурів в приміщеннях і на відкритому просторі.

Дієва речовина: бромадіолон 0,005%, харчові добавки.

Механізм дії: Складається з зернових продуктів, що характеризуються відмінним ароматом і смаком, містить Денатоніум бензоат. Миші та щурі помирають через кілька днів після приймання приманки (4-5 днів), остаточний ефект досягається протягом 9-14 днів.

Основні переваги препарату:

- Засіб ефективно при знищенні щурів і мишей;
- Добре працює при знищенні гризунів з резистентністю до інших родентицидів;
- Володіє муміфікуючим ефектом;
- Препарат не летючий, не викликає корозію, пожежо і вибухобезпечний;
- Стійкий при зберіганні в закритому оригінальному упакуванні в сухих приміщеннях;
- При використанні за призначенням приманка безпечна для людей і навколишнього середовища. Належати до малонебезпечних речовин - 4 клас небезпеки.

Застосування:
1. Місце застосування — приміщення. Шкідливі об'єкти — миші. Норма витрати препарату, г - 10-30 кожні 2-4 м.

2. Місце застосування — приміщення і відкриті простори. Шкідливі об'єкти — пацюки. Норма витрати препарату, г - 100-200 г кожні 5-15 м

Особливості використання:
Готову до використання приманку слід використовувати в спеціальних контейнерах, коробках або інших засобах, до яких матимуть доступ лише цільові тварини - гризуни. Розмістіть контейнер вздовж шляхів, якими користуються гризуни, неподалік місць їх зберігання та джерел живлення. Для мишей 10-30 г приманки кожні 2-4 метри; для щурів 100-200 г приманки кожні 5-15 метрів. Відстані скорочують або збільшують залежно від чисельності гризунів і поїдання приманки. Контролювати місця розміщення приманок необхідно щодня протягом двох тижнів. У міру поїдання принад гризунами підсипають нові порції.Розкладання приманок і підсипання нових порцій припиняють коли приманки всюди залишаються пошкодженими гризунами. Для профілактичних цілей, залиште малу дозу приманки всередині контейнера. Контроль один раз в 3-5 днів. Замініть приманку в контейнері відразу, якщо вона починає псуватися. Після того як всі шкідники видалені, усуньте будь-які залишки приманки.

Написати листа