Якісне насіння - високий урожай

Мурін факум блок 250г пак

Мурін факум — сучасний і дуже ефективний препарат для знищення щурів і мишей.

Форма: паста

Діюча речовина: brodifacoum 0,005%Готовий до використання.

Містить 0,005% brodifacoum
Мурін факум - це сучасна та ефективна приманка, яка визнана у багатьох країнах світу. Висока ефективність, оскільки приманка стримує згортання крові шкідника навіть при одноразовому вживанні.
Препарат добре поїдається гризунами та спричиняє смерть всіх видів і розмірів щурів та мишей. Він діє як антикоагулянт крові, призводячи до безболісної смерті. Також ефективний проти гризунів, які були стійкими під час попередніх обробок. Миші та щурі помирають через кілька днів після приймання приманки (4-5 днів), остаточний ефект досягається протягом 9–14 днів. Застосовані складники та аромати забезпечують тривалу привабливість приманки для гризунів. Препарат має дуже добрі муміфікаційні властивості.

Застосовується здебільше в закритих вологих та підвальних приміщеннях, на забудованій і незабудованій території населених місць, а також на відкритому ґрунті сільськогосподарських угідь шляхом розкладання препарату у місцях локалізації гризунів (поблизу нір, звалищ сміття, харчових залишків тощо).
Препарат містить харчові домішки — борошно, зерно, комбікорм, тісто на соняшниковій олії та ін.; принада забарвлена у синій застережний колір нейтральним фарбником.
Готову до використання приманку слід використовувати в спеціальних контейнерах, коробках чи інших засобах, до яких матимуть доступ лише цільові тварини - гризуни. Для кращого досягнення ефективності приманки перед розкладанням обстежте територію та визначте основні місця можливого перебування та пересування гризунів. Розташуйте контейнер вздовж шляхів, якими користуються гризуни, неподалік місць їхнього схову і джерел харчування. Для мишей, використовуйте 5-15 г приманки кожні 3-5 метри; для щурів використовуйте 25-50 г приманки кожні 10-15 метрів.
Контролювати місця розміщення принад необхідно щодня упродовж двох тижнів. Для профілактичних цілей, залиште малу дозу приманки всередині контейнера в цілях моніторингу і перехоплення новоприбулих гризунів. Контроль один раз на 3 – 5 днів. Замініть приманку в контейнері відразу, якщо вона починає псуватися. Після того як всі шкідники видалені, усуньте будь-які залишки приманки.

Переваги Мурін факум:
- нова, дуже приваблива форма приманки для мишей і щурів,
- застосовані харчові домішки та аромати забезпечують тривалий привабливий ефект приманки для гризунів,
- пастоподібна форма дозволяє точніше розпізнавати ознаки вживання,
- володіє муміфікаційними властивостями,
- діє як антикоагулянт крові, призводячи до безболісної смерті,
- забезпечує вологостійкість завдяки жирності.

Написати листа